vineri, 30 iulie 2010


cum ar fi fost daca ne-am fi nascut in acelasi timp cu persoana iubita,sa stim de ea inca de la inceputul existentei noastre si totul sa fie dupa un singur tipar de la start pana la stop pentru fiecare dintre noi?..cam ciudat..
am ajuns sa-mi pun aceasta intrebare dupa ce o persoana draga mie mi-a spus"ce bine e sa fii singura, fara obligatii, fara complicatii, fara sa stai ca prostul si sa ai rabdare"..in momentul respectiv, o singura explicatie mi-a venit in minte.. ca nimeni nu se naste format..timpul,necazurile si bucuriile ne sculpteaza..intocmai ca pe niste opere ale unui artist..si ne expunem rand pe rand pe podiumul vietii..
pentru orice e nevoie de timp..acest lucru e valabil si pentru o relatie..nu are cum sa fie totul perfect..pentru ca nimic de acest tip nu se gaseste pe pamant..trebuie sa muncim..sa luptam..sa avem rabdare..sa castigam..sa pierdem..sa cunoastem..sa uitam..
..intr-o buna zi vom obtine si ceea ce ne dorim cu adevarat..si chiar si atunci vor exista momente invaluite in dificultate..dar nu trebuie sa ne oprim..nu avem voie..legea firii si a existentei noastre pe pamant nu ne permite!!!
ar fi o adevarata monotonie sa avem totul de la inceput..am fi precum niste roboti formatati sa desfasuram doar cateva activitati..monoton..trist chiar..NU..e bine asa..cu lacrimi si zambete..traim pe bune!

Un comentariu:

Unknown spunea...

nu nu nu sunt de acord....eu m-am saturat sa astept