sâmbătă, 19 aprilie 2008

..cladim vesnicia..

Frumusete de clipa,Nicolae Vasilcosvschi
Cineva spunea ca frumusetea trebuie sa moara, iar florile platesc cu frumusetea lor fiecare secunda.
Sunt atat de frumoase cand cresc, dar si foarte triste cand sunt rupte si mai traiesc doar cateva clipe.
Invata sa asculti florile, sa le admiri frumusetea, dar mai ales invata sa le protejezi, sa le hranesti cu dragoste si bucurie.


..cam asa ar putea suna un mesaj catre persoanele pe care le sarbatoriti astazi cu ocazia Floriilor..
..de multe ori am fost "nevoita" sa-mi fac nervi,sa ma supar pe mine,sa ascult melodii ale cutiutei mele muzicale,amintiri pentru a reusi sa trimit un mesaj care sa transmita intocmai ce simt si ceea ce vreau sa stie destinatarul ca simt..
..cel mai "greu"mi s-a parut cand am avut de urat La Multi Ani! prietenilor apropiati sau rudelor..stiu ca si o scurta urare ar fi fost de ajuns,dar simteam ca nu exprima tot..o simteam incompleta..caci trebuie sa fac o incursiune in ceea ce am acumulat in interiorul meu..si asta nu e ceva foarte usor..dar..
..cand trebuie sa impartasim sentimente trebuie sa fim asemeni orbului care nu ţine seamă de nimic, nu ascultă pe nimeni, ci ascultă de glasul inimii sale, de glasul cugetului său care-i spune: strigă tare să te audă!..
..asa ca nu ezitati niciodata sa faceti o urare de La Multi Ani!persoanelor dragi..va garantez ca nici un cadou nu valoreaza mai mult decat sa te stii inconjurat de petalele prieteniei intr-o zi atat de importanta..

2 comentarii:

Adelina spunea...

Nimeni nu va stii ce simti daca nu spui.
Vorbele calde, urarile, afectiunea asa cum sunt ele cu adevarat nu pot fi cumparate cu nimic material; ele nu se vand, nici se cumpara; ele se simt si e bine sa fie spuse.

Unknown spunea...

Buna!
Sunt Nicole Vasilcovschi si ma bucur mult ca ai citit cateva din gandurile mele referitoare la flori si sens.
Mult succes in tot ce faci si sper sa fiu incantata de tot mai multe noutati in glasul vantului.