marți, 20 mai 2008

..only hope..

"avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam..avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.
avem timp pentru ambitii si boli..sa invinovatim destinul si amanuntele..sa privim norii,reclamele sau un accident oarecare.
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem..sa primim lectii si sa le uitam"(Octavian Paler)

..niciodata nu m-am considerat o optimista convinsa,dar nici nu am acceptat ca vreodata cineva sa-mi spuna ca reusesc sa ating cota maxima a pesimismului..
..doza mea de optimism am vrut mereu sa fie doar a mea,ascunsa de ochii curiosi ai celor din jurul meu..si asta pentru ca m-am temut de dezamagiri..
..pe masura ce incepem sa ne formam ca si oameni descoperim ca aceste blestemate trairi care sunt numite dezamagiri ne urmaresc.. caci chiar si persoana la care nu ne asteptam vreodata sa o faca..ne va dezamagi,chiar si fara vointa..inima ne va fi franta macar o data..
..si partea cea mai urata e ca si noi vom frange inimi..de aceea trebuie mereu sa invatam din suferinta noastra ca acel lucru nu ne place..si sa incercam sa evitam sa intristam la randul nostru..
..vom plange ca timpul fuge pe langa noi mult prea repede..sau poate pentru ca vom pierde pe cineva drag..astea fiind de fapt cele mai mari dezamagiri pe care ni le ofera viata..
..de aceea trebuie sa profitam de fiecare clipa pe care o avem A NOASTRA..sa radem cu pofta..sa iubim ca si cum nu am fi fost raniti vreodata..si asta pentru ca..6o de secunde in care suntem tristi sunt echivalentul a un minut pe care nimeni niciodata nu ni-l va inapoia..
..trebuie sa privim acea luminita care rasare din intunericul care ne inconjoara..dar nu doar sa o privim,ci sa ne si apropiem de ea..de speranta..Niciun comentariu: