duminică, 4 mai 2008

..sounds of soul..


..startul se da intre aceeasi patru pereti alaturi de care ea isi freamata gandurile..in care isi numara lacrimile si sufletul ei o felicita sau o mustra pentru intamplarile care ii strabat existenta..
..asculta muzica ei..de fapt toti asculta muzica..nu contează genul, unii ascultă rock, pop, simfonica, house, blues...toţi avem o melodie preferată..
..dacă suntem fericiţi ascultăm melodii vesele, antrenante…însă dacă suntem deprimaţi, melodiile triste parcă ne ung pe suflet... faptul că cineva trăieşte şi înţelege suferinţa noastră ne consolează un pic..
..dar putem inversa procesul: ascultând melodiile, care ne plăceau în perioadele fericite din viata noastră, putem retrăi acele momente..
..te simţi mai bine doar ascultând o melodie veselă şi antrenantă..
..pentru ea parca melodiile vesele nu au acelasi ecou..parca nu le aude..parca nu le simte..oare de ce?..este oare ea trista..sau ii face placere sa-si aminteasca de momente triste..?..sau poate aceste melodii o ajuta sa se regaseasca..
..are lumea ei.. scena pe care isi joaca piesele nu este compatibila decat cu un asemenea fundal..nu trebuie criticata..ci doar acceptata cu tot ce este al ei..


Niciun comentariu: