vineri, 29 mai 2009

..ciudatas fi vrut sa numesc acest articol "regret", dar e un cuvant care nu pot sa-l caracterizez decat prin termenul "ciudat"..cand traiesc acest sentiment,de regret, am o stare pe care nu o pot descrie..o stare cand imi vine sa plang, sa tip, sa strig dupa ajutor..dar parca nu mai am glas, parca nu mai am putere sa cer ajutor..simt ca sunt singura pe aceasta lume, ca nimeni sau nimic nu imi poate fi de folos..
de multe ori regret ceea ce se intampla in viata mea..as vrea sa am forta sa refac totul, dar in acelasi timp aud voci care imi spun sa merg mai departe..sa depasesc acel punct..caci mai urmeaza o infinitate de astfel de puncte pe langa care trebuie sa-mi cladesc al meu drum..
am observat ca dupa fiecare regret vine si o implinire..fiecare nereusita este urmata de o reusita..fiecare fapt in viata viata are un curs , un drum care trebuie urmat intocmai..drum pe care noi oamenii nu putem sa-l proiectam dupa vointa noastra..
regret nu ceea ce am reusit sa fac in viata, ci regret ceea ce nu am facut..nu pot regreta drumul urmat, ci faptul ca nu am ales sa urmez altul..poate as fi avut alte realizari..
e evident ca in viata avem de ales..si involuntar facem alegerea cea mai buna..cu toate ca noi consideram initial ca e cea mai aiurea alegere posibila facuta de noi vreodata..
parcurgerea unui drum de unul singur e lipsita de vreun rost..insa daca urmezi acest drum alaturi de cei pe care ii iubesti poti spune ca deja ai facut un pas inainte..de multe ori, drumul pe care il alegi sa-l urmezi te ajuta doar sa ai un scop in viata, sa il parcurgi fara sa te intorci la fiecare curba..
daca prietenii te ajuta la nevoie in drumul pe care ti l-ai ales..tot prietenii sunt cei care-ti vor spune sa mergi inainte cu capul sus si sa nu privesti inapoi..
dar, din nefericire, prietenii nu ii avem mereu alaturi de noi si uneori trebuie sa alegem singuri daca mergem inainte sau vrem sa ne intoarcem..
daca e sa avem un dusman foarte mare in viata, acela e reprezentat de regret..a regreta inseamna a recunoaste ca ai gresit , dar multi nu vrem sa recunoastem ca am gresit candva sau mai bine spus ca am regretat candva..
regretul ne ajuta mereu sa revenim cu picioarele pe pamant..eu am ales un drum si nu regret prea mult din ceea ce am facut in viata..insa regret multe lucruri pe care le-am facut tarziu sau nu le-am facut deloc..
trebuie retinut ca alegerea drumului trebuie facuta cu foarte multa grija..caci drumul pe care mergem ne va aduce doar regrete si realizari , depinde doar de noi pe care vrem sa le alegem pentru implinirea noastra viitoare..


Niciun comentariu: