luni, 22 noiembrie 2010

din suflet pentru suflete...


S-a dat startul celei de-a doua campanii "Globuri pentru suflet".(20 nov.-6 dec.)..ce reprezinta aceasta? sprijin acordat in ziua de 6 decembrie unor copilasi cu o situatie financiara precara din judetul Iasi..acest lucru vrem sa-l realizam cu sprijinul oamenilor din online si cu voi, cei care ne cititi si vreti sa ne ajutati sa aducem zambetul pe chipurile unor copii care chiar au nevoie..noi suntem: Lavinia Biberi, Andrei Dumbrava, Alexandru Taradaciuc, Iulia Seawxx, Mihaela Anghel si subsemnata..:)
ne-am indreptat atentia spre trei fetite din comuna Holboca pe care le cunoastem, le stim situatia si chiar au nevoie de ajutorul nostru: Alexandra (cls. a VIII-a), Ramona (cls. a IV-a) si Georgiana (cls. a IX-a). Si-au pierdut mama cu ceva timp in urma, ele fiind acum in grija tatalui si a unui bunic, dar si acestia sunt bolnavi.
Urmatoarea pe lista este Mihaela din comuna Probota. Tatal acesteia s-a sinucis in 2006, iar mama ei s-a recasatorit mutandu-se cu noul ei sot. Mihaela locuieste in Iasi la camin, beneficiind de o bursa acordata printr-un program implementat la liceul unde invata.
Suntem constienti ca nu sunt singurele care au nevoie de ajutorul nostru, deci daca stiti copilasi pe care am putea sa-i ajutam cu cateva daruri, nu ezitati sa ne contactati, copiii sa locuiasca in Iasi (sau macar in judet) si ajutorul nostru chiar sa le fie de folos.
Daca doriti sa ne ajutati, in masura in care se poate(cu carti, rechizite, hainute sau bani., luaţi legătura cu Lavinia sau lăsaţi un comentariu aici.
Va multumim!!!

Niciun comentariu: