duminică, 23 noiembrie 2008

searching...

nu caut ceva concret..ci doar as vrea sa stiu ce reprezinta un prieten adevarat..am notat de-a lungul timpului niste aspecte referitoare la aceasta persoana care ar trebui sa-mi fie alaturi si la bine si la rau..
intr-adevar am luat notite doar ascultandu-mi pretentiile si nevoile.si poate uneori sunt mult prea mofturoasa ca cineva sa ma suporte..dar mai stiu ca pentru a te intelege cu o persoana in primul rand trebuie sa ai multa rabdare..
am intalnit multe persoane pentru care am fost disponibila sa dau timp.. rabdare.. sentimente..dar, uluitor, nu am primit acelasi lucru..caci fiecare era in graba lui de a "cuceri"cat mai mult pentru sine..si daca am cerut atentie,mi s-a raspuns scurt:"nu e de ajuns?poate nu e chiar prea mult?"..cu toate ca nu era chiar deloc...
si lucrul de care mi-e ciuda cel mai mult e ca nu doar o singura persoana mi-a oferit aceasta lectie de viata,sa o numesc asa,ci toate persoanele de care "m-am atasat" m-au examinat in acest mod..
..si ajung sa ma gandesc..oare gresesc eu?..dap..acord prea mult persoanelor care nu merita..
de aceea cred ca ar trebui sa continui sa caut..dar cu pasi muti lipsiti de suflet..caci orice farama de sentiment valoreaza enorm..

Niciun comentariu: